• Новинка
Винилови стикери Откази на твърд цитат на татко - нанесете върху всякакви гладки повърхности на закрито на открито броня за стента за скейтборд за скейтборд чаша ч?

Винилови стикери Откази на твърд цитат на татко - нанесете върху всякакви гладки повърхности на закрито на открито броня за стента

BGN 1.00
В магазина

Налично

Пиенето на стъклени етикети : 1,8 "до 3. Варира в зависимост от размера на пощенската кутия. Нищо не ни прави по -щастливи от щастлив клиент! Оразмеряване на оразмеряването на схема на прозорци на прозорци на превозното средство : Препоръчителен размер 5 - 14 ". Устойчиво на атмосферни влияния качество на винил, което се отнася за всякакви чисти драскотини на суха повърхност, дъжд и слънце. Цена : Гордеем се с това, че предоставяме качествени продукти на справедливо и конкурентно ценообразуване. Продукт : Има ли проблем с качеството на артикула, който е поръчал, липсва ви артикул или сте доставили грешен артикул? Ние ще заменим артикула безплатно при следващата ни доставка във вашия район или когато продуктът стане наличен. Стъкло в стъклото за вино : 1.100% гаранция за удовлетвореност на клиентите : Закъснели поръчките (над 48 часа от датата на доставка по имейл) ще бъдат кредитирани 100% от първоначалната стойност на поръчката. Варира в зависимост от размера на чашата. Варира в зависимост от размера на чашата. LAPTOP DECALS : Препоръчителен размер 3 " - 6 "i Pad или таблет Телефонни етикети : Елементен размер 1.

Характеристики на офертата

Клиентите също избират